NYX Cosmetics haul part 1.

Meikkikokoelman uusiminen ei mennyt ihan putkeen viime kerralla, joten tällä kertaa päätin tilata tuttua ja turvallista merkkiä, NYXiä. Jaan ostokset kolmeen postaukseen, tässä ensimmäinen.

Suurien postikulujen takia päätin tilata kerralla enemmän. Alennuksien vuoksi osa NYXin tuotteista olivat valitettavasti loppuunmyytyjä, joten jouduin tyytymään väliaikaisiin korvaaviin tuotteisiin. 


Ensimmäisenä NYX HD STUDIO PHOTOGENIC PRIMER, juonteita ja ryppyjä häivyttävä pohjustusvoide. Voide oli todella riittoisaa, yksi painallus riitti koko naamalle. Tuote kuivui todella nopeasti, joten meikkivoiteen levittämistä ei tarvitse odotella. Tuote piti meikkini hyvänä iltaan saakka, ilman ehostuksia. Juonteiden ja rypyjen häivyttävästä vaikutuksesta en osaa sanoa. Pakkomielteeni sai mut ostamaan saman sarjan pohjustusvoiteen kun meikkivoiteenkin.

Olen kauan etsinyt peittävää, mutta ei kuivattavaa meikkivoidetta.. Nyt sen löysin ! HD STUDIO PHOTOGENIC FOUNDATION toimii mun kuivalle iholle loistavasti. Koostumus on hieman paksumpaa kuin aikasemmin kokeilemissani meikkivoiteissa, joten levittäminen vie hieman enemmän aikaa. Tuote tekee kaikki mitä lupaakin, peittää, heijastaa valoa ja näyttää hyvältä koko päivän. Omani on sävyä soft beige "HDF02". 

BORN TO GLOW LIQUID ILLUMINATORia voi käyttää pohjustusvoiteena tai korostevärinä. Itse koin tuotteen parhaaksi korostevärinä. Sävy Sunbeam on ehkä hieman liian "kirkas" jopa minun kalpealle iholleni. Less is more.  

Unohdin kuvata kaikista parhaimman ostokseni,  STUDIO FINISHING POWDERin. Heti tuotteen laittamisen jälkeen kokeilin ihoani ja se tuntui silkkiseltä ! Meikkivoiteen hieman "tahmainen" jälki hävisi kokonaan ja jätti tilalleen tasaisen silkkisen ihon. Tämä on ehdottomasti suosikkini kaikista tuotteista.


Tilaushetkellä ei ollu vielä saatavilla NYXin uutta HIGHLIGHT & CONTOUR PRO palettia, joten tyydyin vanhempaan, ja huomattavasti edullisempaan malliin, HIGHLIGHT and CONTOUR puuteriin. En joutunut pettymään tämänkään kanssa. Värit ovat pigmenttisiä ja levittyy tasaisesti. Uskon, että uusilla sudeillani on hieman tekemistä asian kanssa. Värit ovat kalpeella ihollani todella luonnollisen ja kauniin näköiset. 

Huomenna lisää !  

Jaa kirjoitus:

Kommentoi :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti