NYX Cosmetics haul part 2.

Huh, tulee hieman myöhässä, pahoitteluni. Uusi työpaikka sekä koiran sairastaminen vei aikaa, mutta nyt pitäis olla koiran ongelmat takanapäin eikä duunikaan väsytä !

olevan

LE CHICK FLICK-ripsivärin koin flopiksi. Jostain syystä kuvittelin tämän vedenkestävän ripsivärin  tuuheuttava, mutta eipä se sitä ollutkaan. Omiin ripsiini tämä ei tuo kuin väriä, kun taas saman sarjan PIN-UP TEASE ripsari tekee kaiken mitä lupaa. Pin-uppia laitettuani näyttävät ripseni todella pitkiltä ja taivutetuilta. Tätä ei kumminkaan kannata laittaa kuin yhden kerroksen, sillä ripsaria lisättäessä se paakkuuntuu todella pahasti. Tämä ripsari on ihan huippu alaripsiin ! 


Angel lash tekoripset tilasin ihan vain halvan hinnan vuoksi, mutten joutunut pettymään. #68 olivat hieman liian pitkät eivätkä siitä syystä ole koskaan päässet käyttöön. #117 ripset ovat täydelliset baari-iltaan ! Ripset pitenevät viuhkamaisesti ulkoreunaan ja tekevät täydelliset kissamaiset silmät. 


Alennuksien vuoksi melkein kaikki haluamani huulipunat olivat loppuunmyytyjä, joten päädyin valitsemaan NYXin halvimmasta huulipunasta EXTRA CREAMY ROUND LIPSTICKISTA mieluisimman värin. Väri on nimeltänsä Bruised. Tämä huulipuna on jo ollut kovassa käytössä. Punan alla on käytettävä hyvää rajauskynää, sillä väri leviää helposti eikä pysy huulilla ilman. 


Tämän postauksen kaksi viimeistä tuotetta ovat niitä mitä en olisi tahtonut tilata, mutta olivat NYXiltä loppuunmyytyjä. E.L.Fin luomivärin pohjustusvoide kumminkin yllätti positiivisesti ! Ensimmäisellä käyttökerralla mulla oli vahvat luomivärit. Juoksin junaan, tein 9 tunnin työpäivän ja kotiin tullessani ei väri ollut karannut luomivakoon, vaan oli edelleen nätisti paikoillaan. 
Rimmelin Wake Me Up-peitevoide on iholleni liian tumma, vaikka valitsin vaaleimman värin, joten en tätäkään ole päässyt käyttämään. 

Part 3 tulossa mahdollisimman pian. 

Jaa kirjoitus:

Kommentoi :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti