NYX Cosmetics haul part 3.


Saving the best for last, todellakin. Näillä paleteilla sain korvattua kaikki mun muut 10 palettia, sillä kaikki värit ovat todella käytännöllisiä ! Näiden ansiosta sain heitettyä kaikki muut kokonaan pois ja uusittua kokoelmani, edullisesti



THE SMOKEY SHADOW PALETTE on täydellinen paletti täydelliseen smokey eyeen, yllättävää. Erilaista verrattuna muihin smokey eye paletteihin tässä on se, että paletti sisältää myös matta-värejä. Kaikissa swatcheissa värejä on vedetty siveltimellä vain kerran, joten pigmenttiäkin löytyy. 



Tätä THE SEX BOMB SHADOW palettia tulen käyttämään ehkäpä vähiten. Tämäkin paletti sisältää kimaltelevia- sekä mattavärejä.






 THE NATURAL SHADOW PALETTE



Mukaan tilaukseen tuli myös pari uutta EcoTools sivellintä. Parhaimmaksi olen kokenyt custom coverage buffing brushin mitä käytän meikkivoiteen levittemiseen. Kyllä, nestemäisen meikkivoiteen levittämiseen pyörivin liikkein. 


BHcosmeticsin sivellinsetti tuli tilaukseen mukaan ihan vain halvan hintansa vuoksi. Väriltään ovat kauniita, sekä luomivärin levittämiseen ihan OK, mutta naamaan tarkoitetut siveltimet ei ehkä jätä niin puhdasta jälkeä kun esimerkiksi EcoToolsin siveltimet. Silti hintansa arvoinen.

Jaa kirjoitus:

Kommentoi :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti