Kicks haul

Nyt oli taas sen aika, kun koko "meikkikalusto" pitäisi uusia. Olin jo päättänyt tilata Nyxiä, mutta ex tempore- reissu Hyvinkään Willaan muutti hieman suunnitelmia.

Kicksissä oli -20% tarjouksessa ketjun oman sarjan tuotteet, mitä en ole koskaan itse kokeillut. Pakkomielteiset aivoni pakottavat minun ostavan aina vain ja ainoastaan yhtä merkkiä.. ehkäpä enemmänkin merkkiuskolliset aivoni. Lähdin kicksistä kokonaan uusi meikkikerrasto mukanani hymyillen kotiin.

Mukaani tarttui älyttömästi tavaraa, kaikki Kicksin omasta sarjasta yhtä tuotetta lukuun ottamatta. Kaikkia tuotteita olen kokeillut kaksi kertaa ja siitä syystä en perusteellisempaa arvostelua voi tehdä.


Ensimmäisenä kokeiluun pääsi Kicksin Hydrating Primer mikä ei oikeen säväyttänyt.. ehkä hinta/laatu-suhde on tässä ihan OK.
Meikkivoiteena Sheer Finish Foundation, jonka piti olla peittävä sekä kosteuttava meikkivoide. Omalla kohdallani tämä ei toiminut yhtään. Peittävyyttä tuotteessa ei ole lainkaan, ja tuote kiinnittyy kuiviin kohtiin tummemmiksi "klönteiksi". 
Minun tuurillani kohdalleni sattui kuivunut valokynä mitä en päässyt edes kokeilemaan. 
Lopuksi Läpinäkyvä irtopuuteri mistä en osaa sanoa juuta tai jaata jo valmiiksi huonon pohjan vuoksi.


Kicksin Eye Primer oli testauksessa n. 8h mistä tunnin vietin salilla. Illalla päästyäni kotiin oli luomivärit paikoillaan eikä väriä karannut luomivakoon lainkaan.
Kicksin Nudes paletti yllätti alussa todella positiivisesti. Jokainen väri on todella pigmenttinen, mutta haalistuu ennätysnopeasti. 
Eyelineri oli aivan täysi floppi. Rajaukset leviää, eikä väri ole musta, vaan lähempänä hopeaa/harmaata.. Tästä myyjä sanoi, että tämäkin olisi pilalla. Hienoa.
Kicks Fibre Lash Mascara on aivan loistava, paras kuituripsari mitä olen kokeillut ! Tekee mitä lupaa, pidentää ja tuuhentaa ripsiä näyttämättä paakkuisilta. 


Siveltimistä ainoa oikeasti hyvä ja toimiva oli ensimmäisenä näkyvä BB cream sivellin.

Sarja kokonaisuudessaan oli minulle todella suuri pettymys enkä voi suositella sitä kenellekkään.. Hinta on kuitenkin huokea ja kaikissa kicksin tuotteissa on 100% tyytyväisyystakuu. 

Mukaani tosiaan tarttui myös jotain muuta.. nimittäin Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomade, eli vedenkestävä kulmaväri. 


Koostumukseltaan "kermainen", mutta kulmiin laittaessa omasta mielestäni ehkäpä hieman vahamainen ja siitä syystä pitää myös karvat paikoillaan. Ehkäpä kyseisen merkin hehkutus ei olekkaan turhaa. Jospa seuraavana testiin pääsisi Anastasia Beverly Hills Contour Kit, mikä tällä hetkellä on kaikista suomen Kickseistä loppu. 

Suuren pettymyksen vuoksi päätin tilata mitä alusta asti suunnittelinkin, ison läjän Nyxiä. Ihanaa. 


Jaa kirjoitus:

Kommentoi :

0 kommenttia:

Lähetä kommentti